23.3.2011

Horror-Shop goes kivijalka...

Eli tavoitteena on löytää mahdollisimman pikaisesti pieni tunnelmallinen myymälä Horror-Shopille. Olen tänäänkin jättänyt yhteydenottopyyntöjä eri kiinteistönvälittäjille ja nyt niitä soittoja alkaa sataa takaisin - tietenkin juuri silloin kun istun palaverissa;)

Periaatteessa etsin kahdenlaista tilaa vuokralle ja ensimmäinen vaihtoehto olisi noin 80-100m2 tila johon saisin mahtumaan pienen kauhukaupan lisäksi 30 hengen elokuvateatterin (ihan oikeat elokuvateatteriuolit on jo valmiiksi hankittuna).
Finnkinon myymisen myötä uskon henkilökohtaisesti, että elokuvateattereiden elokuvatarjonta tulee kutistumaan entisestään ja suuntautumaan vain "suurempiin" elokuviin. Tämän perustan siihen, että elokuvateattereiden omistajat ovat samaa ketjua, kuin maailmalla vaikuttavat suuret tuotantoyhtiöt ja niiden takana vaikuttavat yhteiset  rahoittajat (seuraa ravintoketjua niin huomaat saman asian). Tästä oli jo joskus aikoinaan puhetta, että nämä jättimäiset mediayhtiöt tulevat hinnoittelemaan tuotantonsa siten, että vain heidän materiaalinsa on järkevää levitettävää busineksen kannalta. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä huomatakseen, että kaikki ulkopuolinen tuotanto (myös suomalainen elokuva) jäävät hinnoittelullisista syistä esityspaitsioon - pienistä elokuvista puhumattakaan.
Nyt jos koska olisi tilausta tämänkaltaiselle teatterille, jonka ohjelmisto koostuisi ns. puenemmästä elokuvasta. Mielestäni suomalainen elokuvissa kävijä ansaitsee nähdä kankaalta muutakin kuin amerikkalaista elokuvaa (ja käydä elokuvissa myös hieman edullisemmin siinä sivussa).

Jos käy niin onnettomasti, että en löydä sopivan halpaa ja sopivan kokoista tilaa teatterille, niin sitten otetaan käyttöön Plan 9 fom outer space, eli koetan löytää sopivan vuokratilan pelkästään pienelle kauhukaupalle. Silloin ideana on, että tarjoamme kivijalkamyymälästä käsin asiakkaillemme kauhuaiheisia t-paitoja, kauhuelokuvia, kirjoja (kauhu ja okkultismi), musiikkia metallista horror punkkiin ja Psycho Billy renkutukseen, elokuvalehtiä, käsintehtyjä VooDoo nukkeja, kirouksia ja kaikkea muuta mukavan synkeää boogieta... Ja tietysti sopivan synkän nuhjuisessa ympäristössä hyvällä musiikilla varustettuna. Tiedä vaikka tällä saisi luotua työpaikan 1-2 henkilölle!

Hyvin juonittu on puoliksi tapettu - niinpä varastot ovat jo sitä luokkaa, että tilat tarvittaisiin ja mahdollisimman pian. T-paidat ja elokuvat eivät enää yksinkertaisesti mahdu työhuoneeseeni. Toivottavasti hommat lähtevät nyt etenemään toivomallani vauhdilla ja ennen kesää pääsen julkaisemaan ilmoituksen : Tervetuloa myymälämme avajaisiin:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti