2.11.2010

BLOOD for the BLOOD GOD!

Sain auton tänään teippaamosta, missä se sai uuden sopivan synkeän "Blood Ceremony" ilmeen. Täytyy sanoa, että siitä tuli helvetin hyvännäköinen ja värit matsaavat toisiinsa aivan täydellisesti. Kyllä tällä kelpaa huristella ympäri Suomea ja aiheuttaa hämmennystä kanssaihmisissä. Katolla makoileva Vampyyri ainakin sai jo tänään paljon katseita osakseen, sillä se on juuri sopivalla korkeudella rekkakuskeille sekä linja-autoissa matkustaville henkilöille ja mikäs sitä katsellessa.

Kaikkia auton teippaus ei tule miellyttämään, mutta ei ole tarpeenkaan niin kauan, kun jättävät vaan teipit rauhaan. Henkisesti olen jo valmistautunut siihen, että saatan löytää jonkun kilipää uskovaisen repimässä tarroja pyhän kiihkon vallassa. Saattaa myös käydä niin, että kyseinen hihhuli löytää siinä tapauksessa itsensä keräilemässä purukalustoaan samaiselta parkkipaikalta... Aikuisilta ihmisiltä, jotka vieläkin uskovat mielikuvitusystäviin voi odottaa mitä tahansa. Tämä on tullut jo moneen kertaan todettua. Ääriesimerkit heistä kun eivät tunnu käsittävän sitä, että viihde on viihdettä ja sillä ei (välttämättä;) ole mitään tekemistä WanhanKehnon palvomisen tai muiden huuhaa kulttien kanssa!



Viime hetken lisäyksenä kylkiin ilmestyivät myös punaiset naispaholaiset,  mitkä tasapainottivat kokonaisuutta kivasti. Samalla ne toivat lisää eloa ja näyttävyyttä kärryyn. Vaikka Datsun onkin nyt tarroitettu joka puolelta, niin  auton peräpäässä on vielä tilaa ja näillä näkymin sinne ilmestyy vielä hetken kuluttua pari kutistettua päätä irvistelemään perässä ajaville kuljettajille


Ai niin! Saattaa olla, että tämä "Blood Ceremony Legion" kaara ei tule olemaan ainut laatuaan. Olen jo miettinyt, että voin hyvinkin kustantaa tarroituksia muihinkin autoihin, jotka alkavat kantamaan yllään Blood Ceremonyn värejä. Tarrat Bafometiltä ja asennukset hoidan itse. Olisipa se komiaa, jos liikenteessä olisi useampikin tälläinen menopeli - hakemuksia saa laittaa tulemaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti